Om meg

  • 27.06.2016, 22:11

Du klikket vel på "Om meg" for å finne ut litt mer om jenta som skriver denne bloggen, så heisann, jeg heter da Sunniva, hyggelig å hilse på deg! Jeg er 22 år gammel og bor i en liten bygd på Nordmøre som heter Tingvoll, i et hus ved skogkanten sammen med mamma, stefar, lillesøsteren min på fjorten og en liten gal pusekatt. Jeg er sammen med en fantastisk fyr fra USA som heter Alex, så jeg snakker, tenker og drømmer på både engelsk og norsk. For tiden jobber jeg som pleiemedarbeider på sykehjemmet her i kommunen, til jeg finner ut hva jeg vil bli når jeg blir "stor", haha. 

Jeg bruker fritiden min på å spille, strikker litt i ny og ned, koser meg med en bok eller noe annet gøy jeg kan finne på. Jeg sier aldri neitakk til en god film eller serie, helst med armkroken til kjæresten som jeg kan lene meg på. Sånn ellers klager jeg heller ikke hvis jeg får et glass med noe rødt eller hvitt i, med noen gode venner til. Jeg bruker denne bloggen som mitt lille fristed til å få ut tanker jeg har, samtidig som jeg liker veldig godt å skrive. 

Sist oppdatert: 16.januar.2017.

2 Kommentarer

26.09.2016 kl. 18:55
Du er veldig flink. Veldig mange fine bilder også :)

Sunniva Gravem

28.09.2016 kl. 16:47
Anonym: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Velkommen

Sunniva Gravem

Jeg heter Sunniva, er 22 år og bor i en liten bygd på Nordmøre. Dette er mitt lille fristed hvor jeg kan skrive om hva jeg vil, så her kan det dukke opp så og si hva som helst. Jeg håper du vil trives her inne!

Søk i bloggen

Viktige innlegg

Sunn fornuft

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits