Sommer

  • 27.06.2016, 22:54

Sommeren er en av mine favorittider på året, og det er det mange grunner til. Det er lyst så å si døgnet rundt, noe som passer perfekt for meg som er redd for mørket. Jeg kan forlate huset i en tynn jakke, kanskje til og med droppe den hvis det er varmt nok. Jeg kan kjenne gresset kile meg mellom tærne når jeg løper barfot rundt. Jeg får små søte fregner over hele ansiktet, nedover hendene og på brystet. Folk er generelt mer glad på sommeren, sikkert noe med ferietid å gjøre. Jeg kan spise en, to eller kanskje tre skåler med jordbær og vaniljesaus uten å få dårlig samvittighet. Men, det jeg nesten synes er aller best med hele sommeren er sommerregnet. Det å sitte inne med en god film og en armkrok mens det pøser ned med regn ute, er faktisk noe av det koseligste som finnes. 

Det er noe helt spesielt med dette sommerværet. Det er nesten bare på sommeren jeg synes at regn er koselig, på vinteren er det faktisk noe av det mest plagsomme som kan skje, men når det er sommer koser jeg meg som bare det med regn. Og en ting til som er helt herlig med sommerregn, er å bade! Det blir noe helt annet enn å bade i strålende sol. Jeg har ennå ikke badet i år, men det er like før jeg tar på meg bikinien og løper ned til vannet bare for å få det gjort, litt på grunn av at det regner. 

Hva synes du om sommerregn? 

2 Kommentarer

Henriette Celin

27.06.2016 kl. 23:11
Det syntes jeg også er koselig. Å sitte inne med en film og noe god mat, mens jeg ser ut på regnet (:

Sunniva Gravem

28.06.2016 kl. 00:34
Henriette Celin: Godt å høre at det ikke bare er meg som liker regnet :)

Skriv en ny kommentar

Velkommen

Sunniva Gravem

Jeg heter Sunniva, er 22 år og bor i en liten bygd på Nordmøre. Dette er mitt lille fristed hvor jeg kan skrive om hva jeg vil, så her kan det dukke opp så og si hva som helst. Jeg håper du vil trives her inne!

Søk i bloggen

Viktige innlegg

Sunn fornuft

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits