Bernt

  • 30.06.2016, 21:30

Amerikaneren sin kompis og utleier har to søte katter som løper rundt. Nå skal dere få hilse på den ene. Bernt er en ekstremt kosete katt, men han kan være borte i flere dager om gangen. Det tok ikke mye besøk fra meg før han fant ut at det å ligge på magen min og kna på mine to fordeler var behagelig. Han kommer løpende opp trappen når vi går og legger oss, for han vil gjerne være med å kose litt før han sier takk for seg og går ut for natten. 

Bernt var en vanskelig type å fotografere. Han klarte ikke å sitte stille lenge og kameraet mitt sliter med fokusen. Men noen fine bilder av denne kosete skapningen ble det alikevel! Han forsvant etter fotostunden vår, men han kommer vel trippende inn på stuen om ikke så alt for lenge. Amerikaneren står på kjøkkenet og lager middag, så nå skal jeg klappe igjen dataen og underholde han. Vi blogges!

4 Kommentarer

Henriette Celin

30.06.2016 kl. 21:39
Er ikke alltid så lett å fotografere dyr nei. Men syntes du fikk fine bilder av han ^^

Sunniva Gravem

30.06.2016 kl. 21:40
Henriette Celin: Tusen takk for det :)

Sarah

01.07.2016 kl. 00:34
Fina bilder :)

Sunniva Gravem

01.07.2016 kl. 22:22
Sarah: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Velkommen

Sunniva Gravem

Jeg heter Sunniva, er 22 år og bor i en liten bygd på Nordmøre. Dette er mitt lille fristed hvor jeg kan skrive om hva jeg vil, så her kan det dukke opp så og si hva som helst. Jeg håper du vil trives her inne!

Søk i bloggen

Viktige innlegg

Sunn fornuft

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits