Nytt år - Nye muligheter!

  • 05.01.2017, 15:21

Det har ikke skjedd stort på denne bloggen siden midten av sommeren. Har klikket meg inn og ut av blogg.no gjentatte ganger, men det har aldri blitt noe ut av det. Jeg har alltid likt å klimpre ned mine tanker på tastaturet og jeg har fått beskjed fra flere rundt meg at jeg burde virkelig fortsette med det. Så nå tenkte jeg at siden vi har entret et nytt år, så tar jeg i mot de nye mulighetene med åpne armer! Jeg kommer ikke til å legge et press på meg selv om at jeg skal blogge så og så mange ganger i løpet av uken, men at jeg kan blogge når jeg føler for det. Blir det for mye press, ender jeg nemlig opp med ingenting. Forhåpentligvis blir det oftere enn hvert halvår, haha. 

De siste seks månedene har gått innmari fort! Jeg har brukt to helger i Trondheim, en for å feire bursdagen min og en for å feire bestevenninnen sin. Jeg har også vært en langhelg i Oslo sammen med kjæresten, hvor han dro på et show med noen kompiser. Jeg hadde null interesse for showet, så jeg tilbragte den kvelden på sofaen i pysjen sammen med tanten hans. Jeg har jobbet litt på sykehjemmet, noe jeg skal fortsette med fremover. I november fikk jeg endelig kjørt opp på bil, og i slutten av samme måned fikk jeg min egen bil på veien! En gammel Lada uten servo, ABS eller airbag, men den får meg fra A til Å! Lillesøsteren min har skaffe seg en liten pusekatt, som er verdens søteste men som bare gjør det han egentlig ikke får lov til. På slutten av 2016 var det jo favoritt tiden min på året, nemlig jul! Selve juleaften tilbragte jeg hos pappa sammen med broren min, resten av julen ble litt her og der, med gode venner og familie. Nyttårsaften ble feiret hjemme hos mamma med en haug av familiemedlemmer og kjæresten min, så når klokken bikket midnatt ble det et lite nyttårskyss på oss. 

Nå er jeg klar for det 2017 har å komme med, forhåpentligvis blir det et innmari fint år! 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen

Sunniva Gravem

Jeg heter Sunniva, er 22 år og bor i en liten bygd på Nordmøre. Dette er mitt lille fristed hvor jeg kan skrive om hva jeg vil, så her kan det dukke opp så og si hva som helst. Jeg håper du vil trives her inne!

Søk i bloggen

Viktige innlegg

Sunn fornuft

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits