Day 2 - Mitt drømmebryllup

  • 18.01.2017, 11:14

Det er vel de fleste jenters drøm å få være prinsesse for en dag, jeg vet hvertfall at det har vært og fortsatt er en av mine store drømmer. Jeg har et godt bilde inne i hodet mitt om hvordan jeg vil at mitt bryllup skal være, men jeg har ikke satt meg ned og planlagt det hele. Er vel litt for tidlig det, når jeg og kjæresten ikke har vært sammen i et år engang, haha. Men, jeg ser på diverse programmer på tv´n som "Say yes to the dress" og andre lignende programmer, som har gjort at jeg har fått et klart bilde på blant annet hvordan min brudekjole skal se ut hvis jeg noen gang skal gifte meg. Har dessverre ikke funnet en på nett som jeg virkelig liker, så noe bilde blir det ikke på dere. Jeg har veldig lyst til å ha et utendørsbryllup om sommeren, men det må selvsagt være et lokale man kan ha i bakhånd i tilfelle himmelen bestemmer seg for å slippe ned regndråper i stedet for solskinn. Det eneste jeg kan bruke for å forklare stilen jeg vil ha over bryllupet må bli en blanding mellom flower power og classy shabby chic, hvis det i det hele tatt gir noen mening, haha. Jeg vil at det skal være blomster, planker, malt på tekst, altså enkle men fine dekorasjoner. Er det en ting jeg har tenkt på så er det at jeg vil ha en plass hvor det ligger et polaroid kamera hvor gjestene kan ta bilder av seg selv og feste i en gjestebok. Det blir litt morsommere enn en gjestebok hvor folk bare signerer. 
Men, selv om jeg har lyst til å gifte meg en gang, så har jeg bestemt meg for at jeg ikke vil gifte meg i kirken og jeg vil ikke at en prest skal ha seremonien. Jeg er døpt og konfirmert i kirken men jeg er ikke kristen på noe plan, så jeg synes det blir litt feil å stå der å si at jeg elsker mannen jeg skal gifte meg med fordi Gud har noe med det å gjøre. Derfor blir det et humanetisk bryllup, men det skal være like koselig og fint uansett! Så får vi se da, om jeg noen gang kommer til å være hvit brud. Jeg krysser i hvertfall fingrene jeg får gifte meg en gang, for prinsesse for en dag har jeg veldig lyst til å være! 

Alle bildene i dette innlegget er fra Unsplash.com.

4 Kommentarer

Iselin Renée

18.01.2017 kl. 11:38
Veldig fine bilder :) Håper du får ønsket ditt oppfylt :)

Sunniva Gravem

18.01.2017 kl. 12:02
Iselin Renée: Anbefaler virkelig unsplash.com, fine bilder man kan bruke uten å bryte copyright :)

Tove Prue

18.01.2017 kl. 19:24
Håper jeg får se deg som prinsesse også og at du får prinsen og lever happily ever after

Sunniva Gravem

18.01.2017 kl. 19:27
Tove Prue: Det hadde vært noe det :)

Skriv en ny kommentar

Velkommen

Sunniva Gravem

Jeg heter Sunniva, er 22 år og bor i en liten bygd på Nordmøre. Dette er mitt lille fristed hvor jeg kan skrive om hva jeg vil, så her kan det dukke opp så og si hva som helst. Jeg håper du vil trives her inne!

Søk i bloggen

Viktige innlegg

Sunn fornuft

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits