En liten date

  • 18.01.2017, 17:08

Noe av det første kjæresten spurte meg om når vi matchet på Tinder var om jeg ville være med han til nabobyen for å spille biljard. Det ble aldri til at vi dro dit, litt fordi jeg var redd for å møte denne amerikaneren som bodde i en liten bygd i Norge, for det er ikke normalt, haha. Men, i går spurte jeg om han var interessert i å være med meg å spille litt. Med et litt fortumlet ansikt spurte han hvorfor, og jeg svarte fordi jeg hadde lyst til å finne på noe jeg vet han kom til å like. Så, etter vi var hos svigermor og spiste en nydelig ribbe, hoppet vi i bilen og satte snuten mot Kristiansund! Vi koste oss med tre runder biljard og mye latter. Jeg er ikke verdens beste på biljard og kjæresten brukte såpass mye kraft at kulene fløy veggimellom av og til, haha! Stillingen ble 2-1 til meg, men alt det lå på han. Han sendte enten den svarte kula nedi ved et uhell, eller sendte den nedi feil hull på slutten. Siste runden vant han fair and square. Det som var litt morsomt var at paret på nabobordet var på sin aller første date, og de hadde faktisk møttes på Tinder! Ørene mine overhørte de litt, så jeg fikk så lyst til å gå bort å si at det var veldig fornuftig, haha. 

Vi fant ut at dette fristet veldig til gjentakelse ved en senere anledning, så det blir nok mer biljard på oss. De hadde også sånn laserspill der, så en helg bestevenninnen er hjemme skal jeg dra de med meg og spille det, for det er så gøy! 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen

Sunniva Gravem

Jeg heter Sunniva, er 22 år og bor i en liten bygd på Nordmøre. Dette er mitt lille fristed hvor jeg kan skrive om hva jeg vil, så her kan det dukke opp så og si hva som helst. Jeg håper du vil trives her inne!

Søk i bloggen

Viktige innlegg

Sunn fornuft

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits