Day 5 - Fem ting som gjør meg lykkelig

  • 21.01.2017, 19:13

1. Kjæresten. Er det noen som virkelig kan få meg lykkelig, så er det han. Det slår meg flere ganger om dagen hvor heldig jeg er som har funnet en fyr som prøver så hardt for at jeg skal ha det best mulig. Fra å la meg sove lenge om morgenen, til å spørre meg hva jeg vil ha til middag og å ta det beste toalettpapiret for jeg fortjener det aller beste, haha. Det er de små tingene som er viktige og de får han virkelig til!

2. Mamma. Min kjære mamma er alltid her for meg. Hun kan godt si i fra hvis hun ikke er helt enig i det jeg velger å gjøre, men hun støtter meg uansett hva. Det er en en grunn til at jeg har tatovert "Mamma " på håndleddet, enkelt og greit fordi at hun er den jeg setter mest pris på her i livet. 

3. Bestevenninnen. Hun har vært her for meg i så mange år og jeg håper jeg får beholde henne i årene som kommer. Vi har prøvd å finne ut av hvor og når vi møttes, men vi husker det ikke og det gjør heller ikke mødrene våre. Så hun har enkelt og greit bare alltid vært her! 

4. Små dyr. Synet av små dyr gjør meg faktisk veldig lykkelig, haha. Av og til fatter jeg ikke hvordan noen dyr kan være så små, men jeg dåner uansett. Sånn som kattungen vi har hjemme nå, han kan bite seg fast i hånda mi, men uansett smiler jeg fra øre til øre. 

5. Når andre er lykkelige. Empatien min påvirker meg på både godt og vondt. Hvis noen i rundt meg er lei seg blir jeg det, men hvis de er lykkelig så smitter det over på meg det å! Det er så herlig! 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen

Sunniva Gravem

Jeg heter Sunniva, er 22 år og bor i en liten bygd på Nordmøre. Dette er mitt lille fristed hvor jeg kan skrive om hva jeg vil, så her kan det dukke opp så og si hva som helst. Jeg håper du vil trives her inne!

Søk i bloggen

Viktige innlegg

Sunn fornuft

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits