Day 7 - Noe jeg ikke kommer over

  • 23.01.2017, 18:31

Man skulle kanskje tro at jeg kom til å skrive om en fyr jeg hadde holdt på med, eller en kjæreste som det ble slutt med, men dette innlegget skal jeg dedikere til det jeg ser på som den fineste byen i Norge, nemlig Trondheim! Som jeg har nevnt tidligere bodde jeg i Trondheim fra august 2014 til februar 2016. Når jeg først flyttet dit syntes jeg byen var så veldig stor og forvirrende, men etter noen måneder hadde jeg Trondheim i min hule hånd. Jeg visste hvilken buss jeg skulle ta for å komme meg fra a til b, hvor mine favoritt butikker lå, hvor de gode matplassene var og de tryggeste gatene å gå når man skulle hjem en sen kveld. 

Jeg sa før jeg flyttet hjem, at jeg skulle bare være hos mamma i noen måneder før jeg kom tilbake igjen. Jeg hadde forelsket meg totalt i byen. Sånn ble det ikke. Jeg fant heller ut at det var mer fornuftig og bo gratis hjemme og jobbe. På toppen av det møtte jeg jo en amerikaner, så jeg ble værende på Tingvoll.

Men jeg tenker på den fantastiske byen nesten hver dag. Jeg skulle gjerne ha flyttet tilbake dit en gang, men sånn som situasjonen er nå blir nok ikke det å skje. 

Trondheim ♥

Bildet er fra Unsplash.com.

2 Kommentarer

Hanne Lovise Johnsen

23.01.2017 kl. 18:57
Helt enig med deg! Trondheim er en fantastisk by, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte denne byen som min studentby. Gruer meg allerede til det er over, men håper at jeg blir værende litt lengre.

Sunniva Gravem

23.01.2017 kl. 19:58
Hanne Lovise Johnsen: Vær der så lenge du klarer, man savner den sterkt etter man drar :)

Skriv en ny kommentar

Velkommen

Sunniva Gravem

Jeg heter Sunniva, er 22 år og bor i en liten bygd på Nordmøre. Dette er mitt lille fristed hvor jeg kan skrive om hva jeg vil, så her kan det dukke opp så og si hva som helst. Jeg håper du vil trives her inne!

Søk i bloggen

Viktige innlegg

Sunn fornuft

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits