Day 8 - Mitt stjernetegn og meg

  • 24.01.2017, 20:09

Dagens tema er stjernetegnet mitt og om jeg føler det passer til meg. Jeg er da løven, så jeg googlet det rett og slett. Dette var hva jeg fant på Horoskopene.no. 

"Personer som er født i løvenes tegn hater å kjede seg. De føler behov for å bestemme over og belære andre. Løvene er meg stolte personer med et stort ego. De forhaster sjelden. Det beste du kan gjøre er å rose en løve. Løvene er alltid lidenskapelige og har lett for å sløse med penger. Det finnes to typer løver, den utadvendte og den stille.

Den kvinnelige løven er sentimental og feminin. Hun vil gjerne bestemme over andre og kan i likhet med den mannlige løve være både arrogant og forfengelig. Hun har godt smak og er ofte utadvendt. I kjærlighetslivet liker hun at sin partner er kreativ og gir henne dyre gaver. Hun krever oppmerksomhet og liker ikke tøffelhelter. Hun misliker at noen tar henne for gitt. Hun er trofast så lenge hennes partner også er det. Når det gjelder penger bruker hun ofte mer penger enn hun har på dyre klær etc. Hun er en god mor som gir sine barn mye oppmerksomhet."

Jeg kan jo begynne fra begynnelsen. Jeg hater virkelig å kjede meg. Jeg blir rastløs og småsint egentlig. Det betyr ikke at jeg ikke har noe i mot å ligge i senga en hel søndag og se på serier, så lenge det underholder meg er jeg fornøyd. Jeg har kanskje en liten trang til å bestemme over andre, men det ligger litt i at jeg ofte har et eget system på hvordan jeg gjøre noe, så da liker jeg at folk gjør det samme som meg, haha. Vil ikke påstå at jeg er så stolt eller har et stort ego. Jeg forhaster meg veldig ofte, tenker ikke over ting før jeg gjør de. Jeg liker å få ros, men mange ganger føler jeg også at folk ikke mener det, så da har det motsatt effekt, haha. Lett for å sløse med penger, den kan jeg skrive under på! Jeg er en blanding mellom utadvendt og stille, det varierer fra dag til dag.

Jeg er veldig sentimental, og liker å være feminin når jeg vil. Litt forfengelig er jeg vel, men har absolutt ikke noe i mot å forlate huset uten sminke, i joggebukse og med håret i en klump. Jeg vil jo selv si at jeg har en god smak, for jeg liker det jo selv, haha. Det med at jeg partneren må gi dyre gaver, stemmer ikke i det hele tatt. I bursdagsgave fra kjæresten fikk jeg en gave som ikke kostet han noen verdens ting, men som fortsatt var fantastisk! Elsker oppmerksomhet, spesielt hvis det kommet fra kjæresten, men jeg liker også at han er selvstendig og klarer seg uten meg, så det stemmer godt. Jeg liker ikke å bli tatt for gitt. Det er helt spot on at jeg er trofast så lenge partneren er det, men jeg tror ikke at jeg hadde kommet til å gjort noe mot kjæresten selv om han hadde vært utro mot meg. Da hadde jeg heller forlatt han. Jeg har jo ingen barn, så det kan jeg ikke si noe om enda.

Alt i alt, så var det mye som stemte, så jeg er vel en løve innerst inne! 

Bildet er fra Unsplash.com.

2 Kommentarer

Hanne Lovise Johnsen

24.01.2017 kl. 20:38
fin blogg du har!

Sunniva Gravem

24.01.2017 kl. 21:32
Hanne Lovise Johnsen: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Velkommen

Sunniva Gravem

Jeg heter Sunniva, er 22 år og bor i en liten bygd på Nordmøre. Dette er mitt lille fristed hvor jeg kan skrive om hva jeg vil, så her kan det dukke opp så og si hva som helst. Jeg håper du vil trives her inne!

Søk i bloggen

Viktige innlegg

Sunn fornuft

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits