Day 9 - Fem fakta om meg

  • 26.01.2017, 18:02

Måtte bare ta en pause i går, var i Molde sammen med pappen min mesteparten av dagen. Mammaen, tanten og onkelen til kjæresten kom for å se hvor han bor  på kvelden og jeg var egentlig rimelig sliten. Beklager! 

1. Jeg er livredd for edderkopper. Tåler ikke de krypene der i det hele tatt. Jeg vet veldig godt at de ikke kan gjøre meg noe skade (bortsett fra et lite bitt som klør i noen dager), men det hjelper ikke, haha. Jeg gjør alt for å unngå å røre de, noe som innebærer at de i rundt meg må ta seg av å mose de i et papir. Er jeg alene blir jeg selvsagt tvunget til å gjøre det, men hjertet dunker godt en stund etterpå.

2. Jeg har vært av og på når det gjelder blogging i snart 10 år! Det er litt sykt å tenke på, at jeg fortsatt sitter her å taster tankene mine på en blogg etter så lang tid. Når jeg først begynte, blogget jeg sikkert fem innlegg om dagen i en uke eller to, før jeg tok en lang pause, slettet bloggen, lagde en ny en og gjorde akkurat det samme om igjen, haha!

Meg for to år siden, som jeg savner det lange håret mitt!

3. Jeg har en YouTube kanal som jeg håper å få litt liv i igjen, jeg må bare få fikset det sånn at fokuset på kameraet mitt hører etter meg og ikke lever sitt eget liv. Kjæresten er også interessert i å lage videoer sammen med meg, så forhåpentligvis skjer det noe der om ikke så lenge!

4. Jeg har ikke turt å se alle de videoene som visstnok gjør at alle sammen blir vegetarianere etterpå, av den ene grunnen at jeg synes det er så godt med litt kjøtt i hverdagen, at jeg hadde fått så dårlig samvittighet av å spise etterpå, haha. 

5. Jeg begynte å ta førerkortet i 2013, men ble ikke ferdig før november i fjor. Slet veldig med å ta teorien (prøvde å ta den 10 ganger før jeg klarte den, kremt...). Siste gangen jeg prøvde tok jeg den muntlig, noe jeg skulle prøvd å gjøre tidligere! Var så mye enklere å forstå spørsmålene når noen leste de for meg! Fikk 3 feil og gikk ut fra Statens Vegvesen med et bredt smil! En måned senere sto jeg med førerkortet i hånden, med et enda bredere smil! 

2 Kommentarer

Hanne Lovise Johnsen

26.01.2017 kl. 18:14
så nydelig du er!

Sunniva Gravem

26.01.2017 kl. 19:32
Hanne Lovise Johnsen: Nå får du gi deg, tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Velkommen

Sunniva Gravem

Jeg heter Sunniva, er 22 år og bor i en liten bygd på Nordmøre. Dette er mitt lille fristed hvor jeg kan skrive om hva jeg vil, så her kan det dukke opp så og si hva som helst. Jeg håper du vil trives her inne!

Søk i bloggen

Viktige innlegg

Sunn fornuft

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits