Day 13 - Utroskap

  • 30.01.2017, 21:37

Jeg personlig har nulltoleranse for utroskap. Som jeg sa til en kompis for en stund siden, hvis du har et behov for å være utro så er du ikke lykkelig i forholdet. Enkelt og greit. Dette var noe jeg sa rimelig tidlig til kjæresten når vi begynte å henge sammen. Hvis man har så lyst til å prøve seg på noen andre, så kan man like greit spare den stakkaren som sitter hjemme for litt ekstra hjertesorg og gjøre det slutt før man drar. Jeg har aldri i mitt liv vært utro og jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg vet at jeg aldri kommer til å være det heller. Jeg har rett og slett ikke hjerte til å gjøre det. 

Jeg er såpass trofast, at hvis jeg begynner å "holde på" med en fyr (som vi så fint sier, haha), så holder jeg meg unna andre. Som når jeg møtte kjæresten, allerede etter vår første "date" så slettet jeg Tinder og fokuserte kun på han. Vi var jo ikke seriøse på det tidspunktet, men jeg følte uansett at det ikke var noe vits å snakke med noen andre når jeg allerede likte denne amerikaneren så godt. 

Hver enkelt person har jo selv en grense hvor de mener det går fra og være vennlig til at det er utroskap. Min grense er litt spredd, det spørs litt på situasjonen. Hvis kjæresten hadde begynt å skrevet med en jente bak min rygg, sendt "søte" meldinger og andre ting til henne, så hadde jeg sett litt på det som en start på utroskap. Han har jo ikke direkte gjort noe, men hvorfor gjøre det hvis man er i et forhold? Det hadde hvertfall gjort at jeg ikke hadde følt meg så veldig bra. Jeg har ikke noe i mot at kjæresten snakker med andre jenter på fest eller andre steder, men hvis han legger hånden sin på låret hennes eller gjør andre småting, så ser jeg på det og som starten på utroskap. Men, det er ikke grunn nok til at jeg avslutter forholdet. Jeg hadde kommet til å snakket med han og fått han til å innse at dette er noe som gjør meg vondt. Hadde jeg derimot fått vite at han hadde kysset noen eller noe enda verre, hadde jeg hørt på forklaringen hans for å deretter avslutte det hele. Jeg er ikke fornøyd med å bare være den han kan bruke når han ikke har noen andre. 

Jeg tror ikke at kjæresten kommer til å være utro, temaet var rett og slett mine tanker på utroskap.

Bildet er fra Unsplash.com.

3 Kommentarer

Camilla

30.01.2017 kl. 21:43
Er helt enig! Har selv nulltoleranse for utroskap.

Sunniva Gravem

30.01.2017 kl. 21:48
Camilla: Godt å høre at det ikke er bare meg :)

Tove Prue

31.01.2017 kl. 14:06
His man er utro blir forholdet ALDRI det samme igjen. Du blir aldri til å stole på partneren din igjen og du blir alltid mistenksom.

Enig med deg, Sunniva...null toleranse for utroskap!!

Skriv en ny kommentar

Velkommen

Sunniva Gravem

Jeg heter Sunniva, er 22 år og bor i en liten bygd på Nordmøre. Dette er mitt lille fristed hvor jeg kan skrive om hva jeg vil, så her kan det dukke opp så og si hva som helst. Jeg håper du vil trives her inne!

Søk i bloggen

Viktige innlegg

Sunn fornuft

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits