Day 16 - Mitt nåværende forhold

  • 02.02.2017, 11:10

Hvor lenge har dere vært sammen?
Vi ble kjent 23.april i fjor og etter de hang vi bare mer og mer sammen. Det gikk gradvis over til å være kjærester, så jeg vet egentlig ikke helt eksakt hvor lenge vi har vært sammen. Derfor har vi bare satt datoen vi møttes som datoen vår. Så sånn sett, er det ni måneder. 

Hvordan møttes dere?
Vi matchet på Tinder, snakket litt frem og tilbake der før vi la hverandre til på Facebook. En fredagskveld var jeg på en snurr og i tre-tiden fant jeg ut at det var veldig lurt å ringe denne fyren jeg hadde snakket litt med å invitere han på besøk med en gang. Han kom og plukket meg opp på nachet og ble med meg hjem, haha. 

Hvem var mest giret?
Begge to egentlig. Det gikk ikke en dag uten at vi snakket sammen i begynnelsen, før det gikk over til at det ikke går en dag uten at vi møtes.

Var det noen komplikasjoner?
To. Den ene var at jeg var veldig usikker på om jeg stolte på han, da jeg hadde blitt såret før. Den andre var og er at han ikke har oppholdstillatelse, men det er er forhåpentligvis straks i boks! 

Hvordan ble dere sammen?
Som sagt så bare ble det sånn, haha. 

Hvem sa jeg elsker deg først og hvordan skjedde det?
Han. Vi lå i sengen og snakket om oss og forholdet vårt, før han slapp "bomben". Men det var egentlig ikke en bombe, jeg hadde bare gått og ventet på at han skulle si det først, hihi. 

Bor dere sammen?
På papiret nei, men vi sover sammen så og si hver eneste natt.

Hva er hans beste sider?
Han er så oppmerksom på hvordan jeg har det. Han gjør små ting hver eneste dag som lyser opp hverdagen min. Han gir de beste klemmene.

Og dårligste?
Han har en helt annen døgnrytme enn meg, så han legger seg tidlig og står opp tidlig. Jeg er stikk motsatt, så det blir litt kræsj av og til. En annen ting er at han er veldig flink til å ha telefonen på lydløs og legge den fra seg et sted, så når jeg ringer er det ikke alltid like lett å få tak i han, haha. 

Hva krangler dere om?
Vi har aldri hatt en skikkelig krangel, men vi kan ha små diskusjoner om hvilken film vi skal se eller hva vi skal spise til middag, så ikke de store greiene.

Hva gjør dere når ingen andre ser?
Lekesloss.

Hvilke komplimenter gir dere?
Han kaller meg "beautiful" og jeg kaller han "handsome". Titt og ofte kaller han meg perfekt, men da sier jeg i mot, haha. 

Hvilket bilde av han er din favoritt?

Og av dere to?

Noe du vil avslutte med?
At jeg er lykkelig, så innmari lykkelig ♥

Spørsmålene har jeg lånt fra Elsa Billgren.

3 Kommentarer

Simona, 20år og mamma

02.02.2017 kl. 11:25
Så koselig innlegg<3

Sunniva Gravem

02.02.2017 kl. 12:13
Simona Haugsdal: Takk :)

Stine Bach

06.04.2017 kl. 18:57
sjer ut så de e du som har bart! hahah <3

Skriv en ny kommentar

Velkommen

Sunniva Gravem

Jeg heter Sunniva, er 22 år og bor i en liten bygd på Nordmøre. Dette er mitt lille fristed hvor jeg kan skrive om hva jeg vil, så her kan det dukke opp så og si hva som helst. Jeg håper du vil trives her inne!

Søk i bloggen

Viktige innlegg

Sunn fornuft

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits