Day 17 - Akkurat nå

  • 03.02.2017, 13:23

Før jeg dro frem macbooken for å skrive litt her på bloggen, satt jeg pladask i sofaen med strikkingen i hendene og Pretty Little Liars på tv´n. På onsdag var jeg på strikkekafé sammen med mamma og etter det kom strikkegnisten tilbake igjen. Var visst det som trengtes for at pinnene skulle røre på seg igjen! Så nå er jeg ferdig med første arm, straks ferdig med for- og bakstykke og den andre armen er påbegynt. Når den er ferdig så er det bare å få alt inn på en pinne og strikke ferdig resten av genseren. Jeg har aldri vært på strikkekafé før, men det var skikkelig koselig. Jeg var den yngste der, men det har absolutt ingenting å si når vi som var der har den samme interessen, da tenker man ikke over alderen i det hele tatt. Var faktisk jeg som spurte mamma om hun ville være med, noe jeg tror og håper hun også synes var koselig. 

Det er skikkelig godt og føle gleden i håndarbeidet igjen! Timene flyr av sted når jeg sitter for meg selv med garnnøstene. Hvertfall hvis jeg har en god serie på i bakgrunnen, da er jeg i mitt element. Men nå frister det egentlig mest å bare klappe sammen mac´n igjen og fortsette med strikkingen, jeg er virkelig på god gli i dag! 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen

Sunniva Gravem

Jeg heter Sunniva, er 22 år og bor i en liten bygd på Nordmøre. Dette er mitt lille fristed hvor jeg kan skrive om hva jeg vil, så her kan det dukke opp så og si hva som helst. Jeg håper du vil trives her inne!

Søk i bloggen

Viktige innlegg

Sunn fornuft

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits