Day 18 - Mine favoritt serier

  • 04.02.2017, 19:53


Bildelink.

Pretty Little Liars
I den lille byen Rosewood bor de fire jentene Spencer, Hanna, Emily og Aria. Jentegjengens venninne og leder Alison forsvinner og de glir fra hverandre. Ett år senere begynner jentene å motta meldinger fra en person som kaller seg A. A truer jentene med at deres dypeste hemmeligheter skal offentliggjøres. I begynnelsen tror jentene at det er Alison, men så blir liket hennes funnet. Meldingene fortsetter og jentene skjønner at det er noen der ute som vet om hemmelighetene deres, som bare Alison skulle ha visst. Serien følger jentene i det de prøver å finne ut hvem det var som drepte venninnen deres og hvem denne mystiske A er.


Bildelink.

The Vampire Diares
Serien følger Elena i byen Mystic Falls. De to vampyrbrødrene Damon og Stefan flytter inn og intrigene og kjærlighetshistoriene begynner. Elena mistet begge foreldrene sine i en bilulykke, så nå er det tanten hennes Jenna som passer på hun og lillebroren Jeremy. Vampyrer kommer og går, men det er ikke bare disse mystiske skapningene som eksisterer. 

Anbefaler virkelig disse to seriene på det sterkeste! Førstnevnte ser jeg nå på nytt, noe som irriterer kjæresten av og til fordi han ikke klarer å henge med så da blir det litt kjedelig for han å se på, haha. Begge seriene har drama så det holder, men også lykkelige stunder og kjærlighet, akkurat sånn som jeg liker det! Så, hvis du ikke har noe å se på en kveld er det bare å gå på Netflix og finne frem en av disse, og hvis du liker litt drama så vet jeg at du kommer til å kose deg med disse to! 

4 Kommentarer

Hege Kristin

04.02.2017 kl. 20:15
jeg elsker pretty little liars!

Sunniva Gravem

04.02.2017 kl. 22:10
Hege Kristin: Bra det ikke bare er meg som er frelst ??

Iselin Renée

05.02.2017 kl. 14:28
Takk for tips :)

Sunniva Gravem

06.02.2017 kl. 20:57
Iselin Renée: Null problem :)

Skriv en ny kommentar

Velkommen

Sunniva Gravem

Jeg heter Sunniva, er 22 år og bor i en liten bygd på Nordmøre. Dette er mitt lille fristed hvor jeg kan skrive om hva jeg vil, så her kan det dukke opp så og si hva som helst. Jeg håper du vil trives her inne!

Søk i bloggen

Viktige innlegg

Sunn fornuft

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits