Egen bloggplattform

  • 03.04.2017, 18:25

Endelig har jeg skaffet meg ny bloggplattform, min helt egen! Så, hvis du vil følge meg videre er det bare å trykke på bildet, eller linken under!sunnivagravem.no

Lesehest

  • 27.01.2017, 23:28

Jeg har vært en lesehest helt fra jeg lærte meg og lese, bok etter bok ble slukt av en ordtørst jente. Jeg kunne låne en bok på biblioteket den ene dagen for å så stikke innom dagen etter for å levere, for da var boken spurtet gjennom. Jeg levde meg så inn i bøkenes verden, for der trivdes jeg så godt. På dataen min ble novelle etter novelle skrevet, selv om jeg aldri viste de til noen eller publiserte de en plass. Jeg koste meg som en liten unge på julaften når jeg lå på senga med en bok i hendene. Bøkene var mitt fristed hvor jeg kunne bruke fantasien så mye jeg ville.

Dette har fortsatt opp gjennom årene, bøkene ble tykkere og tykkere og ordforrådet bedre. Jeg begynte å kjøpe mine egne bøker i stedet for å bare låne de og det var så fint å se at bokhyllen ble fullere som tiden gikk. Jeg kunne dra fram bøker jeg har lest før for å lese de igjen og se det fra et nytt perspektiv. Med en bok i hånden trivdes jeg som mest.

Men dette forandret seg når jeg ble forelsket. Av en eller annen grunn sluttet jeg å lese på sengen når jeg begynte å dele den med en annen. Litt av grunnen er vel at han ikke har noen lampe ved siden av sengen, har jeg skullet lest har taklampen måtte vært på. Dette er jo ikke særlig behagelig for nabomannen å sove til. En annen grunn er vel at når man er i et så ferskt forhold bruker man heller den tiden til å ligge helt inntullet i hverandre, så det er ikke plass til en bok engang. Så det har bare blitt til at bøkene har støvet ned.

Men nå har jeg et mål! Når vi skaffer oss en boplass sammen, så skal du være sikker på at jeg skal få satt et nattbord med en lampe på ved siden av sengen. Jeg har lyst til å finne tilbake til den gleden jeg fant i ordene før. Jeg har lyst til å kaste meg inn i min egen fantasiverden igjen. Jeg har skaffet meg bruker på Goodreads som er en nettside for bokelskere, hvor man kan dele bøker man elsker og anbefaler. Her skal jeg gjøre et dypdykk og finne bøker som kan få frem lesegnisten igjen. Jeg kjenner det kribler i fingrene allerede etter å kjenne følelsen av en bok mellom hendene og papiret mellom fingrene.

Jeg skal bli en lesehest igjen!

Bernt

  • 30.06.2016, 21:30

Amerikaneren sin kompis og utleier har to søte katter som løper rundt. Nå skal dere få hilse på den ene. Bernt er en ekstremt kosete katt, men han kan være borte i flere dager om gangen. Det tok ikke mye besøk fra meg før han fant ut at det å ligge på magen min og kna på mine to fordeler var behagelig. Han kommer løpende opp trappen når vi går og legger oss, for han vil gjerne være med å kose litt før han sier takk for seg og går ut for natten. 

Bernt var en vanskelig type å fotografere. Han klarte ikke å sitte stille lenge og kameraet mitt sliter med fokusen. Men noen fine bilder av denne kosete skapningen ble det alikevel! Han forsvant etter fotostunden vår, men han kommer vel trippende inn på stuen om ikke så alt for lenge. Amerikaneren står på kjøkkenet og lager middag, så nå skal jeg klappe igjen dataen og underholde han. Vi blogges!

Om meg

  • 27.06.2016, 22:11

Du klikket vel på "Om meg" for å finne ut litt mer om jenta som skriver denne bloggen, så heisann, jeg heter da Sunniva, hyggelig å hilse på deg! Jeg er 22 år gammel og bor i en liten bygd på Nordmøre som heter Tingvoll, i et hus ved skogkanten sammen med mamma, stefar, lillesøsteren min på fjorten og en liten gal pusekatt. Jeg er sammen med en fantastisk fyr fra USA som heter Alex, så jeg snakker, tenker og drømmer på både engelsk og norsk. For tiden jobber jeg som pleiemedarbeider på sykehjemmet her i kommunen, til jeg finner ut hva jeg vil bli når jeg blir "stor", haha. 

Jeg bruker fritiden min på å spille, strikker litt i ny og ned, koser meg med en bok eller noe annet gøy jeg kan finne på. Jeg sier aldri neitakk til en god film eller serie, helst med armkroken til kjæresten som jeg kan lene meg på. Sånn ellers klager jeg heller ikke hvis jeg får et glass med noe rødt eller hvitt i, med noen gode venner til. Jeg bruker denne bloggen som mitt lille fristed til å få ut tanker jeg har, samtidig som jeg liker veldig godt å skrive. 

Sist oppdatert: 16.januar.2017.

Velkommen

Sunniva Gravem

Jeg heter Sunniva, er 22 år og bor i en liten bygd på Nordmøre. Dette er mitt lille fristed hvor jeg kan skrive om hva jeg vil, så her kan det dukke opp så og si hva som helst. Jeg håper du vil trives her inne!

Søk i bloggen

Viktige innlegg

Sunn fornuft

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no