Solnedgang

  • 26.01.2017, 19:43Tidligere i kveld kom kjæresten løpende inn å sa at jeg måtte absolutt være med opp på taket for å se på solnedgangen. Javel, tenkte jeg. Synet som møtte meg når jeg kom over hustaket kan ikke beskrives, det må ses, så her har dere et bilde helt uten filter og redigering. For en nydelig solnedgang! Vi satt på toppen av taket i nesten 20 minutter og fulgte med på at solen gikk lenger og lenger ned i horisonten, mens fargene ble bare sterkere og sterkere. 

Dette her er grunnen til at jeg elsker å bo i Norge.

En liten date

  • 18.01.2017, 17:08

Noe av det første kjæresten spurte meg om når vi matchet på Tinder var om jeg ville være med han til nabobyen for å spille biljard. Det ble aldri til at vi dro dit, litt fordi jeg var redd for å møte denne amerikaneren som bodde i en liten bygd i Norge, for det er ikke normalt, haha. Men, i går spurte jeg om han var interessert i å være med meg å spille litt. Med et litt fortumlet ansikt spurte han hvorfor, og jeg svarte fordi jeg hadde lyst til å finne på noe jeg vet han kom til å like. Så, etter vi var hos svigermor og spiste en nydelig ribbe, hoppet vi i bilen og satte snuten mot Kristiansund! Vi koste oss med tre runder biljard og mye latter. Jeg er ikke verdens beste på biljard og kjæresten brukte såpass mye kraft at kulene fløy veggimellom av og til, haha! Stillingen ble 2-1 til meg, men alt det lå på han. Han sendte enten den svarte kula nedi ved et uhell, eller sendte den nedi feil hull på slutten. Siste runden vant han fair and square. Det som var litt morsomt var at paret på nabobordet var på sin aller første date, og de hadde faktisk møttes på Tinder! Ørene mine overhørte de litt, så jeg fikk så lyst til å gå bort å si at det var veldig fornuftig, haha. 

Vi fant ut at dette fristet veldig til gjentakelse ved en senere anledning, så det blir nok mer biljard på oss. De hadde også sånn laserspill der, så en helg bestevenninnen er hjemme skal jeg dra de med meg og spille det, for det er så gøy! 

Nytt år - Nye muligheter!

  • 05.01.2017, 15:21

Det har ikke skjedd stort på denne bloggen siden midten av sommeren. Har klikket meg inn og ut av blogg.no gjentatte ganger, men det har aldri blitt noe ut av det. Jeg har alltid likt å klimpre ned mine tanker på tastaturet og jeg har fått beskjed fra flere rundt meg at jeg burde virkelig fortsette med det. Så nå tenkte jeg at siden vi har entret et nytt år, så tar jeg i mot de nye mulighetene med åpne armer! Jeg kommer ikke til å legge et press på meg selv om at jeg skal blogge så og så mange ganger i løpet av uken, men at jeg kan blogge når jeg føler for det. Blir det for mye press, ender jeg nemlig opp med ingenting. Forhåpentligvis blir det oftere enn hvert halvår, haha. 

De siste seks månedene har gått innmari fort! Jeg har brukt to helger i Trondheim, en for å feire bursdagen min og en for å feire bestevenninnen sin. Jeg har også vært en langhelg i Oslo sammen med kjæresten, hvor han dro på et show med noen kompiser. Jeg hadde null interesse for showet, så jeg tilbragte den kvelden på sofaen i pysjen sammen med tanten hans. Jeg har jobbet litt på sykehjemmet, noe jeg skal fortsette med fremover. I november fikk jeg endelig kjørt opp på bil, og i slutten av samme måned fikk jeg min egen bil på veien! En gammel Lada uten servo, ABS eller airbag, men den får meg fra A til Å! Lillesøsteren min har skaffe seg en liten pusekatt, som er verdens søteste men som bare gjør det han egentlig ikke får lov til. På slutten av 2016 var det jo favoritt tiden min på året, nemlig jul! Selve juleaften tilbragte jeg hos pappa sammen med broren min, resten av julen ble litt her og der, med gode venner og familie. Nyttårsaften ble feiret hjemme hos mamma med en haug av familiemedlemmer og kjæresten min, så når klokken bikket midnatt ble det et lite nyttårskyss på oss. 

Nå er jeg klar for det 2017 har å komme med, forhåpentligvis blir det et innmari fint år! 

På bøljan blå

  • 01.07.2016, 22:43

Når vi våknet i dag skinte sola som bare det, så da heiv vi oss ut av sengen og hoppet i båten. Der tilbragte vi ganske mange timer, før det begynte å dale små dråper ned fra himmelen. Vi hadde lite fiskelykke til å begynne med, men så plutselig beit det to store fisker på både min og hans krok samtidig. Vi måtte bare le litt når det skjedde. Før jeg ble kjent med amerikaneren har det vært lite fisking på meg de siste årene. Han derimot har en stor interesse for det, så jeg måtte bare tørke støv av mine gamle stang. Nå har vi vært ganske mange dagene ute i båten, og flere skal det bli! 

Stefaren min lo litt når han så at jeg blant mine ti nye sluker hadde en helt rosa en og en rosa og blå. Han mente at det var liten sjangs for at jeg kom til å få noe særlig fisk med de, men sist gang vi var ute i båten fikk jeg en sei på 3,5 kg med den rosa og blå, så der fikk jeg bevist han at rosa ikke er så ille! Nå skal vi slappe av resten av denne fine fredagskvelden, i morgen er det en ny dag med nye muligheter! 

Fisker du? 

Sommer

  • 27.06.2016, 22:54

Sommeren er en av mine favorittider på året, og det er det mange grunner til. Det er lyst så å si døgnet rundt, noe som passer perfekt for meg som er redd for mørket. Jeg kan forlate huset i en tynn jakke, kanskje til og med droppe den hvis det er varmt nok. Jeg kan kjenne gresset kile meg mellom tærne når jeg løper barfot rundt. Jeg får små søte fregner over hele ansiktet, nedover hendene og på brystet. Folk er generelt mer glad på sommeren, sikkert noe med ferietid å gjøre. Jeg kan spise en, to eller kanskje tre skåler med jordbær og vaniljesaus uten å få dårlig samvittighet. Men, det jeg nesten synes er aller best med hele sommeren er sommerregnet. Det å sitte inne med en god film og en armkrok mens det pøser ned med regn ute, er faktisk noe av det koseligste som finnes. 

Det er noe helt spesielt med dette sommerværet. Det er nesten bare på sommeren jeg synes at regn er koselig, på vinteren er det faktisk noe av det mest plagsomme som kan skje, men når det er sommer koser jeg meg som bare det med regn. Og en ting til som er helt herlig med sommerregn, er å bade! Det blir noe helt annet enn å bade i strålende sol. Jeg har ennå ikke badet i år, men det er like før jeg tar på meg bikinien og løper ned til vannet bare for å få det gjort, litt på grunn av at det regner. 

Hva synes du om sommerregn? 

Velkommen

Sunniva Gravem

Jeg heter Sunniva, er 22 år og bor i en liten bygd på Nordmøre. Dette er mitt lille fristed hvor jeg kan skrive om hva jeg vil, så her kan det dukke opp så og si hva som helst. Jeg håper du vil trives her inne!

Søk i bloggen

Viktige innlegg

Sunn fornuft

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no