Challenge - Over og ut

  • 07.02.2017, 13:38

Okei. Greit. Jeg har lagt challengen på hylla. I begynnelsen var det gøy å sette seg ned å skrive et innlegg om dagen. Få noe ut fra hjertet og inn på bloggen. Men det var fordi jeg valgte hvilke temaer jeg ville skrive om av de temaene som var på listen. Men så dabbet interessen av, jeg følte jeg skrev bare fordi jeg måtte og innleggene var ikke særlig bra. Derfor bestemte jeg meg for å slutte. Jeg vil heller skrive når jeg har noe jeg vil si, noe jeg vil dele med omverden. Det var gøy så lenge det varte, men forhåpentligvis gjør dette at bloggen blir bedre. Det kommer sikkert ikke et nytt innlegg hver dag, men når det kommer er det hvertfall mye bedre enn hva det er som har vært tidligere. Så, hvis det er noe dere har lyst til at jeg skal skrive om eller noe sånt, så er det bare å legge igjen en liten kommentar sånn at jeg får tips og idéer! 

Day 18 - Mine favoritt serier

  • 04.02.2017, 19:53


Bildelink.

Pretty Little Liars
I den lille byen Rosewood bor de fire jentene Spencer, Hanna, Emily og Aria. Jentegjengens venninne og leder Alison forsvinner og de glir fra hverandre. Ett år senere begynner jentene å motta meldinger fra en person som kaller seg A. A truer jentene med at deres dypeste hemmeligheter skal offentliggjøres. I begynnelsen tror jentene at det er Alison, men så blir liket hennes funnet. Meldingene fortsetter og jentene skjønner at det er noen der ute som vet om hemmelighetene deres, som bare Alison skulle ha visst. Serien følger jentene i det de prøver å finne ut hvem det var som drepte venninnen deres og hvem denne mystiske A er.


Bildelink.

The Vampire Diares
Serien følger Elena i byen Mystic Falls. De to vampyrbrødrene Damon og Stefan flytter inn og intrigene og kjærlighetshistoriene begynner. Elena mistet begge foreldrene sine i en bilulykke, så nå er det tanten hennes Jenna som passer på hun og lillebroren Jeremy. Vampyrer kommer og går, men det er ikke bare disse mystiske skapningene som eksisterer. 

Anbefaler virkelig disse to seriene på det sterkeste! Førstnevnte ser jeg nå på nytt, noe som irriterer kjæresten av og til fordi han ikke klarer å henge med så da blir det litt kjedelig for han å se på, haha. Begge seriene har drama så det holder, men også lykkelige stunder og kjærlighet, akkurat sånn som jeg liker det! Så, hvis du ikke har noe å se på en kveld er det bare å gå på Netflix og finne frem en av disse, og hvis du liker litt drama så vet jeg at du kommer til å kose deg med disse to! 

Day 17 - Akkurat nå

  • 03.02.2017, 13:23

Før jeg dro frem macbooken for å skrive litt her på bloggen, satt jeg pladask i sofaen med strikkingen i hendene og Pretty Little Liars på tv´n. På onsdag var jeg på strikkekafé sammen med mamma og etter det kom strikkegnisten tilbake igjen. Var visst det som trengtes for at pinnene skulle røre på seg igjen! Så nå er jeg ferdig med første arm, straks ferdig med for- og bakstykke og den andre armen er påbegynt. Når den er ferdig så er det bare å få alt inn på en pinne og strikke ferdig resten av genseren. Jeg har aldri vært på strikkekafé før, men det var skikkelig koselig. Jeg var den yngste der, men det har absolutt ingenting å si når vi som var der har den samme interessen, da tenker man ikke over alderen i det hele tatt. Var faktisk jeg som spurte mamma om hun ville være med, noe jeg tror og håper hun også synes var koselig. 

Det er skikkelig godt og føle gleden i håndarbeidet igjen! Timene flyr av sted når jeg sitter for meg selv med garnnøstene. Hvertfall hvis jeg har en god serie på i bakgrunnen, da er jeg i mitt element. Men nå frister det egentlig mest å bare klappe sammen mac´n igjen og fortsette med strikkingen, jeg er virkelig på god gli i dag! 

Day 16 - Mitt nåværende forhold

  • 02.02.2017, 11:10

Hvor lenge har dere vært sammen?
Vi ble kjent 23.april i fjor og etter de hang vi bare mer og mer sammen. Det gikk gradvis over til å være kjærester, så jeg vet egentlig ikke helt eksakt hvor lenge vi har vært sammen. Derfor har vi bare satt datoen vi møttes som datoen vår. Så sånn sett, er det ni måneder. 

Hvordan møttes dere?
Vi matchet på Tinder, snakket litt frem og tilbake der før vi la hverandre til på Facebook. En fredagskveld var jeg på en snurr og i tre-tiden fant jeg ut at det var veldig lurt å ringe denne fyren jeg hadde snakket litt med å invitere han på besøk med en gang. Han kom og plukket meg opp på nachet og ble med meg hjem, haha. 

Hvem var mest giret?
Begge to egentlig. Det gikk ikke en dag uten at vi snakket sammen i begynnelsen, før det gikk over til at det ikke går en dag uten at vi møtes.

Var det noen komplikasjoner?
To. Den ene var at jeg var veldig usikker på om jeg stolte på han, da jeg hadde blitt såret før. Den andre var og er at han ikke har oppholdstillatelse, men det er er forhåpentligvis straks i boks! 

Hvordan ble dere sammen?
Som sagt så bare ble det sånn, haha. 

Hvem sa jeg elsker deg først og hvordan skjedde det?
Han. Vi lå i sengen og snakket om oss og forholdet vårt, før han slapp "bomben". Men det var egentlig ikke en bombe, jeg hadde bare gått og ventet på at han skulle si det først, hihi. 

Bor dere sammen?
På papiret nei, men vi sover sammen så og si hver eneste natt.

Hva er hans beste sider?
Han er så oppmerksom på hvordan jeg har det. Han gjør små ting hver eneste dag som lyser opp hverdagen min. Han gir de beste klemmene.

Og dårligste?
Han har en helt annen døgnrytme enn meg, så han legger seg tidlig og står opp tidlig. Jeg er stikk motsatt, så det blir litt kræsj av og til. En annen ting er at han er veldig flink til å ha telefonen på lydløs og legge den fra seg et sted, så når jeg ringer er det ikke alltid like lett å få tak i han, haha. 

Hva krangler dere om?
Vi har aldri hatt en skikkelig krangel, men vi kan ha små diskusjoner om hvilken film vi skal se eller hva vi skal spise til middag, så ikke de store greiene.

Hva gjør dere når ingen andre ser?
Lekesloss.

Hvilke komplimenter gir dere?
Han kaller meg "beautiful" og jeg kaller han "handsome". Titt og ofte kaller han meg perfekt, men da sier jeg i mot, haha. 

Hvilket bilde av han er din favoritt?

Og av dere to?

Noe du vil avslutte med?
At jeg er lykkelig, så innmari lykkelig ♥

Spørsmålene har jeg lånt fra Elsa Billgren.

Day 15 - Hva jeg har i veska

  • 01.02.2017, 14:12Bankbrikke. Nøkkel. Ibux. Antibac-servietter. Blotting paper. Bind. Antibac-spray. Kam. Tampong. Carmex.
Babylips. Nissefigur. Papir. Tyggis. CuraMed. Tranebær. Øretelefoner. P-piller. Pengbok. 

Når jeg var en liten jente husket jeg at jeg så filmen "Along Came Polly" hvor Jennifer Aniston hadde en veske med alt mulig i. Jeg hadde også lyst til på ha en sånn veske, så jeg tok en jeg hadde liggende og stappet den full med tilfeldige ting jeg hadde i skuffer og skap. Lite viste jeg da at jeg kom til å ende opp med en veske med mye rart i. Men alt har faktisk en grunn. Selv den lille nissefiguren som jeg fikk i adventskalender gave på jobben, men som jeg glemte i veska og fant først nå, haha. 

 

Velkommen

Sunniva Gravem

Jeg heter Sunniva, er 22 år og bor i en liten bygd på Nordmøre. Dette er mitt lille fristed hvor jeg kan skrive om hva jeg vil, så her kan det dukke opp så og si hva som helst. Jeg håper du vil trives her inne!

Søk i bloggen

Viktige innlegg

Sunn fornuft

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no