Bernt

  • 30.06.2016, 21:30

Amerikaneren sin kompis og utleier har to søte katter som løper rundt. Nå skal dere få hilse på den ene. Bernt er en ekstremt kosete katt, men han kan være borte i flere dager om gangen. Det tok ikke mye besøk fra meg før han fant ut at det å ligge på magen min og kna på mine to fordeler var behagelig. Han kommer løpende opp trappen når vi går og legger oss, for han vil gjerne være med å kose litt før han sier takk for seg og går ut for natten. 

Bernt var en vanskelig type å fotografere. Han klarte ikke å sitte stille lenge og kameraet mitt sliter med fokusen. Men noen fine bilder av denne kosete skapningen ble det alikevel! Han forsvant etter fotostunden vår, men han kommer vel trippende inn på stuen om ikke så alt for lenge. Amerikaneren står på kjøkkenet og lager middag, så nå skal jeg klappe igjen dataen og underholde han. Vi blogges!

Sommer

  • 27.06.2016, 22:54

Sommeren er en av mine favorittider på året, og det er det mange grunner til. Det er lyst så å si døgnet rundt, noe som passer perfekt for meg som er redd for mørket. Jeg kan forlate huset i en tynn jakke, kanskje til og med droppe den hvis det er varmt nok. Jeg kan kjenne gresset kile meg mellom tærne når jeg løper barfot rundt. Jeg får små søte fregner over hele ansiktet, nedover hendene og på brystet. Folk er generelt mer glad på sommeren, sikkert noe med ferietid å gjøre. Jeg kan spise en, to eller kanskje tre skåler med jordbær og vaniljesaus uten å få dårlig samvittighet. Men, det jeg nesten synes er aller best med hele sommeren er sommerregnet. Det å sitte inne med en god film og en armkrok mens det pøser ned med regn ute, er faktisk noe av det koseligste som finnes. 

Det er noe helt spesielt med dette sommerværet. Det er nesten bare på sommeren jeg synes at regn er koselig, på vinteren er det faktisk noe av det mest plagsomme som kan skje, men når det er sommer koser jeg meg som bare det med regn. Og en ting til som er helt herlig med sommerregn, er å bade! Det blir noe helt annet enn å bade i strålende sol. Jeg har ennå ikke badet i år, men det er like før jeg tar på meg bikinien og løper ned til vannet bare for å få det gjort, litt på grunn av at det regner. 

Hva synes du om sommerregn? 

Om meg

  • 27.06.2016, 22:11

Du klikket vel på "Om meg" for å finne ut litt mer om jenta som skriver denne bloggen, så heisann, jeg heter da Sunniva, hyggelig å hilse på deg! Jeg er 22 år gammel og bor i en liten bygd på Nordmøre som heter Tingvoll, i et hus ved skogkanten sammen med mamma, stefar, lillesøsteren min på fjorten og en liten gal pusekatt. Jeg er sammen med en fantastisk fyr fra USA som heter Alex, så jeg snakker, tenker og drømmer på både engelsk og norsk. For tiden jobber jeg som pleiemedarbeider på sykehjemmet her i kommunen, til jeg finner ut hva jeg vil bli når jeg blir "stor", haha. 

Jeg bruker fritiden min på å spille, strikker litt i ny og ned, koser meg med en bok eller noe annet gøy jeg kan finne på. Jeg sier aldri neitakk til en god film eller serie, helst med armkroken til kjæresten som jeg kan lene meg på. Sånn ellers klager jeg heller ikke hvis jeg får et glass med noe rødt eller hvitt i, med noen gode venner til. Jeg bruker denne bloggen som mitt lille fristed til å få ut tanker jeg har, samtidig som jeg liker veldig godt å skrive. 

Sist oppdatert: 16.januar.2017.

Velkommen

Sunniva Gravem

Jeg heter Sunniva, er 22 år og bor i en liten bygd på Nordmøre. Dette er mitt lille fristed hvor jeg kan skrive om hva jeg vil, så her kan det dukke opp så og si hva som helst. Jeg håper du vil trives her inne!

Søk i bloggen

Viktige innlegg

Sunn fornuft

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no