På bøljan blå

  • 01.07.2016, 22:43

Når vi våknet i dag skinte sola som bare det, så da heiv vi oss ut av sengen og hoppet i båten. Der tilbragte vi ganske mange timer, før det begynte å dale små dråper ned fra himmelen. Vi hadde lite fiskelykke til å begynne med, men så plutselig beit det to store fisker på både min og hans krok samtidig. Vi måtte bare le litt når det skjedde. Før jeg ble kjent med amerikaneren har det vært lite fisking på meg de siste årene. Han derimot har en stor interesse for det, så jeg måtte bare tørke støv av mine gamle stang. Nå har vi vært ganske mange dagene ute i båten, og flere skal det bli! 

Stefaren min lo litt når han så at jeg blant mine ti nye sluker hadde en helt rosa en og en rosa og blå. Han mente at det var liten sjangs for at jeg kom til å få noe særlig fisk med de, men sist gang vi var ute i båten fikk jeg en sei på 3,5 kg med den rosa og blå, så der fikk jeg bevist han at rosa ikke er så ille! Nå skal vi slappe av resten av denne fine fredagskvelden, i morgen er det en ny dag med nye muligheter! 

Fisker du? 

Velkommen

Sunniva Gravem

Jeg heter Sunniva, er 22 år og bor i en liten bygd på Nordmøre. Dette er mitt lille fristed hvor jeg kan skrive om hva jeg vil, så her kan det dukke opp så og si hva som helst. Jeg håper du vil trives her inne!

Søk i bloggen

Viktige innlegg

Sunn fornuft

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no